Промізол, ТОВ
Промізол, ТОВ
Дніпро, ул. Воронежская, 17
Фото  1 LINDEC - ЛІНОФЛОУ - Пластифікатор для бетонних сумішей 55727

LINDEC - ЛІНОФЛОУ - Пластифікатор для бетонних сумішей

85 грн
Код 55727
Постачальник Промізол, ТОВ
Одиниця виміру 1 кг.
Производитель Lindec
Оцінка

Опис

Найкращим рішенням на сьогоднішній день є застосування пластифікатора Lino Flow: при постійному водоцементному співвідношення бетонна суміш виходить більш пластична, або зменшується водоцементне співвідношення при збереженні тієї ж пластичності суміші.

Пластифікатор для бетонної суміші

Часто, для зручності укладання, у бетонний розчин додають додатковий об'єм води. При цьому необхідно так само додавати додатковий цемент, в результаті чого бетон втрачає міцність і стає схильним тріщин. Для зменшення цього ефекту - для видалення зайвої води, тобто для зменшення водоцементного співвідношення досі використовувався метод вакуумування покладеного бетону.

Найкращим рішенням на сьогоднішній день є застосування пластифікатора Lino Flow: при постійному водоцементному співвідношення бетонна суміш виходить більш пластична, або зменшується водоцементне співвідношення при збереженні тієї ж пластичності суміші.

Lino Flow - пластифікатор для бетонної суміші на основі нафталинов. Lino Flow компенсує воду і робить бетон легше укладається, досягається велика міцність бетону і зменшується ризик утворення тріщин. Придатний для використання на підлогах з машинною затіркою поверхні.

Lino Flow додається в суміш на бетонному заводі або прямо в міксер бетоновоза на будівельному майданчику. Якщо Lino Flow додається на будівельному майданчику, переконайтеся, що бетонна суміш перемішувалася в міксері бетоновоза принаймні 10 хвилин.

Витрата:
Нормальний витрата Lino Flow становить приблизно 0,7 - 1% від ваги цементу, тобто 0,80 літра (1 кг) на 100 кг цементу (розраховано для 1%).

Упаковка і зберігання:
Lino Flow поставляється в 30 кг каністрах або в наливному контейнері 1185 кг зі зливним краном. Оберігати від заморожування при зберіганні. У разі заморожування Lino Flow, розморозьте суміш і перемішайте.

Інструкція по застосуванню:
Рекомендується використовувати автоматичні дозатори за вагою або об'ємом, враховуйте щільність і вологість інгредієнтів;
Додавайте Lino Flow N разом з водою замішування якомога раніше;
Передозування Lino Flow N може викликати сепарування щебеню, що призводить до отримання неправильної консистенції і пропорцій інгредієнтів бетону;
Рекомендований час змішування від 5 до 10 хвилин, залежно від моделі і типу міксера;

Рекомендований витрата приблизно 0,5-1,5% від ваги цементу;

Ефект використання Lino Flow N сильно залежить від типу і якості застосовуваного цементу, тому повинна бути зроблена проба з використовуваними інгредієнтами, що б визначити ефективність матеріалу;
Інструменти та обладнання очищаються водою.

Залишити коментар

Коментарі, відгуки

Коментарів ще немає. Залишити коментар

Інші пропозиції



Рекламні посилання
Реклама за 3000 грн на рік

від будівельного портала

Тисни, та дізнайся більше

або пишіть: reklama@promobud.ua